✔ Nyhed – Få finansiering med attraktiv delbetaling

✔ Varmepumpepuljen er åben, og du kan søge tilskud nu! Ansøg her

Energitilskud

Energitilskud er støtteordninger, der tilbydes af myndigheder og andre organisationer for at hjælpe husstande og virksomheder med at investere i solcelleanlæg og anden form for energiteknologi. Formålet med energitilskud er at fremme brugen af fornybare energikilder og reducere afhængigheden af fossile brændstoffer.

Der findes forskellige typer af energitilskud, der kan være tilgængelige, afhængigt af hvilket land du bor i og hvilken form for energiteknologi du ønsker at investere i. Nogle eksempler på energitilskud kan være støtte til at installere solcelleanlæg, varmepumper eller andre fornybare energikilder.

Hvis du er interesseret i at søge om energitilskud, kan det være en god idé at undersøge markedet og kontakte dit lokale strømselskab eller den relevante myndighed for at få oplysninger om de tilskud og støtteordninger, der kan være tilgængelige i dit område. Der kan også være specifikke krav og betingelser, der gælder for at søge om energitilskud, så det er en god idé at undersøge disse nærmere inden du søger om tilskud.

Energitilskud til varmepumper

Der kan være energitilskud tilgængelige for at hjælpe husstande og virksomheder med at investere i varmepumper. Formålet med energitilskud til varmepumper er at fremme brugen af fornybare energikilder og reducere afhængigheden af fossile brændstoffer.

Energitilskud til varmepumper kan tage forskellige former, såsom økonomisk støtte til at installere en varmepumpe, låneordninger eller fradrag. Der kan også være specifikke krav og betingelser, der gælder for at søge om energitilskud til varmepumper, såsom krav om, at varmepumpen skal være af en bestemt type eller have en minimumskapacitet.

Kig på sparenergi.dk løbende og se hvilke energitilskud der kommer

Spareenergi.dk er en hjemmeside, der tilbyder information om energi, varmepumper og solcelleanlæg i Danmark. Du kan besøge hjemmesiden for at få oplysninger om de forskellige tilskud og støtteordninger, der kan være tilgængelige for at hjælpe husstande og virksomheder med at investere i solcelleanlæg og varmepumper.

For at holde dig opdateret om de nyeste energitilskud og andre støtteordninger, kan du besøge hjemmesiden løbende og se, hvilke tilskud der er tilgængelige. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet på hjemmesiden for at modtage information om de seneste tilskud og støtteordninger via email.

Der kan også være andre hjemmesider eller organisationer, der tilbyder information om energitilskud og støtteordninger.

Hold øje med Bygningspuljen

Bygningspuljen er en støtteordning, der tilbydes af Energistyrelsen i Danmark for at hjælpe husstande og virksomheder med at investere i energibesparende foranstaltninger. Målet med Bygningspuljen er at fremme brugen af fornybare energikilder og reducere afhængigheden af fossile brændstoffer.

Bygningspuljen tilbyder økonomisk støtte til husstande og virksomheder, der ønsker at investere i energibesparende foranstaltninger, såsom solcelleanlæg, varmepumper, loftisolation og andre teknologier, der kan bidrage til at spare på energiudgifterne. Der kan også være specifikke krav og betingelser, der gælder for at søge om støtte fra Bygningspuljen.

Hvis du ønsker at holde øje med Bygningspuljen og de tilskud og støtteordninger, der er tilgængelige, kan du besøge hjemmesiden for Energistyrelsen og undersøge de forskellige muligheder. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet for Bygningspuljen for at modtage opdateringer om de seneste støtteordninger via email.

VE godkendt installatør – Varmepumper

En VE godkendt installatør for varmepumper er en person eller virksomhed, der har den nødvendige uddannelse og erhvervserfaring til at installere og vedligeholde varmepumper. VE Godkendte installatører for varmepumper skal opfylde bestemte krav og standarder for at kunne udføre installation og vedligeholdelse af varmepumper.

Det er en god idé at anvende en VE godkendt installatør for varmepumper, når du skal installere en varmepumpe, da dette kan sikre, at installationen udføres professionelt og sikkert. Det kan også være en fordel at anvende en VE godkendt installatør for varmepumper, hvis du vil søge om energitilskud eller anden form for støtte, da mange støtteordninger kræver, at installationen udføres af en VE godkendt installatør.

For at finde en VE godkendt installatør for varmepumper i Danmark, kan du undersøge markedet og sammenligne priser fra forskellige leverandører. Du kan også undersøge hjemmesider som Energistyrelsen eller andre har for at finde en VE godkendt installatør for varmepumper i dit område.

Hvem kan søge energitilskud?

Der kan være forskellige krav og betingelser, der gælder for at søge om energitilskud, afhængigt af hvilket land du bor i og hvilken form for energiteknologi du ønsker at investere i. Generelt kan husstande og virksomheder søge om energitilskud, hvis de ønsker at investere i solcelleanlæg, varmepumper eller anden form for fornybar energiteknologi.

Der kan være specifikke krav og betingelser, der gælder for at søge om energitilskud, såsom krav om, at installationen skal udføres af en godkendt installatør, eller krav om, at teknologien skal være af en bestemt type eller have en minimumskapacitet. Der kan også være begrænsninger på, hvem der kan søge om energitilskud, såsom husstande eller virksomheder med et minimumsenergiforbrug eller husstande eller virksomheder, der ejer et bestemt antal ejendomme.

Hvilke energiforbedringer kan man få tilskud til?

Der kan være energitilskud tilgængelige for at hjælpe husstande og virksomheder med at investere i forskellige energiforbedringer. Energiforbedringer er teknologier og foranstaltninger, der kan bidrage til at reducere energiforbruget og spare på energiudgifterne.

Nogle eksempler på energiforbedringer, der kan være omfattet af energitilskud, kan være:

  • Solcelleanlæg: Solcelleanlæg er systemer, der anvender solenergi til at producere elektricitet. Der kan være energitilskud tilgængelige for at hjælpe husstande og virksomheder med at investere i solcelleanlæg.

  • Varmepumper: Varmepumper er teknologier, der anvender fornybar energi til at opvarme huset. Der kan være energitilskud tilgængelige for at hjælpe husstande og virksomheder med at investere i varmepumper.

  • Isolering: Isolering er foranstaltninger, der kan bidrage til at reducere varmetab i huset. Der kan være energitilskud tilgængelige for at hjælpe husstande og virksomheder med at investere i isolering.

Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig, så giver vi dig et kald.

Ring mig op
+2år-garanti

2 års ekstra garanti

Hos Cool Energi får du altid garanti, når du køber en varmepumpe. Men er det ikke tilstrækkeligt, så kan du trygt opgradere din garanti med hele 2 år oveni!

Information ved køb af ekstra garanti

2 års ekstra garanti

OBS: Vær opmærksom på at denne opgradering kun gør sig gældende ved vores luft/vand varmepumper. 2 års ekstra garanti giver god mening, hvis du køber f.eks. en SPRSUN luft til vand varmepumpe med 3 års standard garanti hos os, og gerne vil have den øget. Det kan f.eks. være, hvis du skal bo i boligen i mange år og gerne vil være dækket ind i hvert fald i de 5 år. Valdemar har som standard 8 års garanti for kompletsættet. Her kan du tilkøbe yderligere 2 års garanti og dermed opnå 10 års garanti i alt på dit nye anlæg. Garantien gør sig gældende på alle vores luft til vand varmepumper, og den sikrer dig imod, hvis anlægget fejler i garantiperioden. Bemærk dog, at garantien er betinget af korrekt montering og opsætning af anlægget samt, at der overholdes det årlige eftersyn af varmepumpen.

Vær dækket ind med garantien

Du kan nemt tilføje de 2 års ekstra garanti til din ordrekurv, så du har det hele samlet i din ordreopgørelse. Køb de 2 års ekstra garanti, så du er dækket ind og ved, at vi tager hånd om eventuelle skader og fejl omfattet af garantien på din varmepumpe.

Information ved køb af montering

MONTERING AF LUFT TIL VAND VARMEPUMPE

Vores montage indeholder:
  • Kørsel til dig, med værkstøj og udstyr.
  • Hulboring i mursten, gasbeton eller trævæg.
  • Tilslutning af Plug n’ play boks, buffertank og monoblock med en afstand på max 5 meter.
  • Tilslutning til eksisterende varmesystem. Max. 2 meter rør forbrug mellem buffertank og system.
  • Tilslutning til varmt og koldt vand.
  • Tilslutning til strømforsyning, såfremt det er klargjort før montering.
  • Opstart af varmepumpe
Følgende skal være klargjort inden vi kommer:
  • Der skal være etableret fast underlag i vatter for udedelen med 50cm frirum bagved (støbt, fliser eller lign)
  • Klargjort til afløb ind- og udvendigt (udedel drypper vand, hvorfor afløb anbefales – men ikke et krav fra os)
  • Arbejdet udføres i niveau med fri adgang, hvilket betyder at montøren ikke flytter inde- eller udedel over trapper, ned i kælder eller lign. Er der niveauforskel skal delene være anbragt på monterings stederne før ankomst.
  • El skal være etableret og funktionsdygtigt før ankomst
  • Vi tilbyder ikke at trække rør over lofter, kældre eller nedgravning – dette skal såfremt være gjort og klargjort inden vores ankomst
Bemærk: Vi forbeholder os retten til ikke at udføre montagen, såfremt vores teknikker ikke finder det muligt, grundet omstående konstruktioner eller ikke kan stå inde for installeringen. Rør, afløb og el skal fremstå klar før montering og er alene købers ansvar. Følgende er ikke inkluderet:
  • Evt. ekstra cirkulationspumpe(r) (kan være nødvendigt hvis du ikke har en på dit centralvarme system i forvejen – fx hvis du tidligere har haft gasfyr)
  • El-arbejde
  • Nedtagning og fjernelse af eksisterende opvarmningsform (medmindre dette er tilkøbt)
  • Montage af udstyr købt andetsteds eller lignende.
  • Gravearbejde
  • Kraftigt isoleret rør til nedgravning udendørs
  • Isoleringsarbejde
  • Andet eventuelt materiale forbrug og arbejdstid, ud over det ovenfor anførte, efterfaktureres.
  • Mere end 5 meter rør (udover dette faktureres med 500 kr. / meteren inkl. alt)
  • Arbejde, materialer mv. der ikke indgår i overstående. 
Arbejde udover ovenstående faktureres til 600 kr. / timen inkl. moms, såfremt det er noget vi kan bistå. Materialer udover det medfølgende efterfaktureres.

Afmontering af gasfyr

  • Bemærk, at vi ikke lukker- og afmelder gassen, dette skal du selv sørge for – Se evt. bygnings/energipuljer der kan dække udgiften hertil
  • Gassen SKAL kunne slukkes indvendigt eller udvendigt ved mur
  • Montøren bortskaffer ikke gasfyret, men afmonterer dette og læsser det gerne på din trailer.
  • Servicen kan KUN købes hvis du har købt montering af din varmepumpe hos os. 

Afmontering af pillefyr

  • Vi bortskaffer ikke dit pillefyr, men afmonterer det kun.
  • Servicen kan KUN købes hvis du har købt montering af din varmepumpe hos os.
Du kan læse mere om montering og hvad du bør forberede, før montøren ankommer til din bolig, i denne monteringsoversigt. Arbejde udover ovenstående faktureres til 600 kr. / timen inkl. moms, såfremt det er noget vi kan bistå. Materialer udover det medfølgende efterfaktureres. Hvis arbejdet ikke kan gennemføres fordi en eller flere af overstående ting ikke er klargjort eller mulige, faktureres forgæves kørsel med 3.500 kr. og evt. bro/færge afgifter.