✔ Nyhed – Få finansiering med attraktiv delbetaling

Finansiering af varmepumpe

Få finansiering billigere end i banken

Få finansieret din varmepumpe med attraktiv delbetaling

Vi samarbejder med både SparXpress og Resurs Bank, og her får du billigere og attraktiv finansiering til en energieffektiv varmepumpe, end du vil kunne gøre i banken. 

Du indsender blot din låneansøgning, hvorefter du vurderes til, om du er godkendt til lånet. Med SparXpress og Resurs Bank har du mulighed attraktiv rente mod en fast ÅOP, der ligeledes er relativt lav. 

Det betyder, at du meget overskueligt kan få finansiering til din varmepumpe til en billig pris. Vi tilbyder luft til luft varmepumpe afbetaling og luft til vand varmepumpe på afbetaling. Du kan derfor hurtigt få udskiftet din nuværende varmekilde og samtidigt få et rentefrit lån, i en tid, hvor varmeregningen stiger gradvist dag for dag, hvis man har oliefyr, gasfyr og pillefyr. Husk, at du også sparer elafgiften væk over 4000kW som elkunde.

Finansiering af varmepumper coolenergi

Finansieringpartnere

Sparxpres-logo finansiering coolenergi
Resurs bank finansiering coolenergi

Resurs Bank finansiering

Gå direkte til din låneansøgning hos Resurs Bank ved at klikke på ‘Ansøg nu’. 
Du har mulighed for at tilføje medansøger og derved øge muligheden for bevilling af kreditten.

Fordele ved lån gennem Resursbank:

Sådan gør du:

SparXpress finansiering

Gå direkte til din låneansøgning hos SparXpress ved kassen, når du har valgt et produkt.

Sådan gør du:

Delbetaling via Sparxpres
I samarbejde med Sparxpres tilbyder vi attraktiv, nem og hurtig delbetaling.
Så nemt er det - ansøg allerede i dag
Ansøg
Vælg Sparxpres delbetaling som betaling i webshoppen
Godkendelse
Underskriv digital med NemID/MitID
Modtagelse
Du er klar til at modtage eller hente dine varer
Betaling
Lånet udbetales til forhandleren
Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. Der forudsættes betaling via Mit Sparxpres.
Der er 14 dages fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditværdighedsvurdering.
For øvrige omkostninger, gebyrer, klageadgang, fortrydelsesret mv. - klik her.

Sparxpres delbetaling vælges under betaling.

Danmarks billigste luft til vand varmepumper

Du skal højst sandsynligt bruge en varmepumpe af typen luft til vand. På coolenergi.dk finder du med prisgaranti Danmarks billigste luft til vand varmepumper. Du skal blot sørge for montage. Når din varmepumpe er monteret, kan du læne dig tilbage og lade den tjene sig selv hjem, imens dine el udgifter minimeres. 

Hvornår giver det mening at gøre brug af varmepumpe finansiering?

I vores sortiment finder du varmepumper, der koster fra 7.000 og op til 75.000 kr. En varmepumpe er en stor investering, og derfor tilbyder vi et alternativ til kontant betaling i form af rentefri varmepumpe finansiering.

Står du derfor f.eks. i en situation, hvor din gamle varmepumpe er gået i stykker, så vil du kunne købe en ny varmepumpe uden at skulle lægge et stort kontantbeløb på en gang. Det kan også være, at dit gasfyr eller oliefyr er blevet så dyrt i drift, at du hurtigst muligt vil skrotte fyret til fordel for en varmepumpe.

Gør du brug af tilbuddet om finansiering gennem Sparxpres og Resurs Bank, så kan du dele betalingen op i mindre bidder, så købet bliver mere overkommeligt.

Lån op til 350.000 kr. til din nye varmepumpe

Hos coolenergi.dk har vi i samarbejde med Sparxpres og Resurs Bank mulighed for at tilbyde rentefri finansiering ved køb af enhver varmepumpe. Som kunde kan du nemlig få finansieret hele din ordre op til 350.000 kr. Tilbagebetalingstiden er mellem 12 og 60 måneder. 60 måneder minimum hvis det er rentefrit.

Beregn udgifterne til finansiering af varmepumpe

Her på siden har du mulighed for at beregne de estimerede udgifter til din varmepumpe finansiering. I beregneren skal du blot angive det ønskede lånebeløb og den ønskede løbetid. Så bliver der beregnet en estimeret månedlig ydelse og et samlet tilbagebetalingsbeløb.

Vi gør opmærksom på, at der er 14 dages fortrydelsesret ved finansiering af varmepumpe gennem vores finansieringspartnere.

Din ordre sendes efter godkendelse hos kreditgiveren

Når du har bestilt en varmepumpe hos coolenergi.dk, har fået behandlet din ansøgning om finansiering og er blevet kreditgodkendt, skal du lave en ordre på siden med valg af resurs i checkout. Herefter tager du kontakt til os, så vi kan afslutte din finansiering via resurs. 

Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig, så giver vi dig et kald.

Ring mig op
+2år-garanti

2 års ekstra garanti

Hos Cool Energi får du altid garanti, når du køber en varmepumpe. Men er det ikke tilstrækkeligt, så kan du trygt opgradere din garanti med hele 2 år oveni!

Information ved køb af ekstra garanti

2 års ekstra garanti

OBS: Vær opmærksom på at denne opgradering kun gør sig gældende ved vores luft/vand varmepumper. 2 års ekstra garanti giver god mening, hvis du køber f.eks. en SPRSUN luft til vand varmepumpe med 3 års standard garanti hos os, og gerne vil have den øget. Det kan f.eks. være, hvis du skal bo i boligen i mange år og gerne vil være dækket ind i hvert fald i de 5 år. Valdemar har som standard 8 års garanti for kompletsættet. Her kan du tilkøbe yderligere 2 års garanti og dermed opnå 10 års garanti i alt på dit nye anlæg. Garantien gør sig gældende på alle vores luft til vand varmepumper, og den sikrer dig imod, hvis anlægget fejler i garantiperioden. Bemærk dog, at garantien er betinget af korrekt montering og opsætning af anlægget samt, at der overholdes det årlige eftersyn af varmepumpen.

Vær dækket ind med garantien

Du kan nemt tilføje de 2 års ekstra garanti til din ordrekurv, så du har det hele samlet i din ordreopgørelse. Køb de 2 års ekstra garanti, så du er dækket ind og ved, at vi tager hånd om eventuelle skader og fejl omfattet af garantien på din varmepumpe.

Information ved køb af montering

MONTERING AF LUFT TIL VAND VARMEPUMPE

Vores montage indeholder:
 • Kørsel til dig, med værkstøj og udstyr.
 • Hulboring i mursten, gasbeton eller trævæg.
 • Tilslutning af Plug n’ play boks, buffertank og monoblock med en afstand på max 5 meter.
 • Tilslutning til eksisterende varmesystem. Max. 2 meter rør forbrug mellem buffertank og system.
 • Tilslutning til varmt og koldt vand.
 • Tilslutning til strømforsyning, såfremt det er klargjort før montering.
 • Opstart af varmepumpe
Følgende skal være klargjort inden vi kommer:
 • Der skal være etableret fast underlag i vatter for udedelen med 50cm frirum bagved (støbt, fliser eller lign)
 • Klargjort til afløb ind- og udvendigt (udedel drypper vand, hvorfor afløb anbefales – men ikke et krav fra os)
 • Arbejdet udføres i niveau med fri adgang, hvilket betyder at montøren ikke flytter inde- eller udedel over trapper, ned i kælder eller lign. Er der niveauforskel skal delene være anbragt på monterings stederne før ankomst.
 • El skal være etableret og funktionsdygtigt før ankomst
 • Vi tilbyder ikke at trække rør over lofter, kældre eller nedgravning – dette skal såfremt være gjort og klargjort inden vores ankomst
Bemærk: Vi forbeholder os retten til ikke at udføre montagen, såfremt vores teknikker ikke finder det muligt, grundet omstående konstruktioner eller ikke kan stå inde for installeringen. Rør, afløb og el skal fremstå klar før montering og er alene købers ansvar. Følgende er ikke inkluderet:
 • Evt. ekstra cirkulationspumpe(r) (kan være nødvendigt hvis du ikke har en på dit centralvarme system i forvejen – fx hvis du tidligere har haft gasfyr)
 • El-arbejde
 • Nedtagning og fjernelse af eksisterende opvarmningsform (medmindre dette er tilkøbt)
 • Montage af udstyr købt andetsteds eller lignende.
 • Gravearbejde
 • Kraftigt isoleret rør til nedgravning udendørs
 • Isoleringsarbejde
 • Andet eventuelt materiale forbrug og arbejdstid, ud over det ovenfor anførte, efterfaktureres.
 • Mere end 5 meter rør (udover dette faktureres med 500 kr. / meteren inkl. alt)
 • Arbejde, materialer mv. der ikke indgår i overstående. 
Arbejde udover ovenstående faktureres til 600 kr. / timen inkl. moms, såfremt det er noget vi kan bistå. Materialer udover det medfølgende efterfaktureres.

Afmontering af gasfyr

 • Bemærk, at vi ikke lukker- og afmelder gassen, dette skal du selv sørge for – Se evt. bygnings/energipuljer der kan dække udgiften hertil
 • Gassen SKAL kunne slukkes indvendigt eller udvendigt ved mur
 • Vi bortskaffer ikke gasfyret, men afmonterer dette og læsser det gerne på din trailer.
 • Servicen kan KUN købes hvis du har købt montering af din varmepumpe hos os. 

Afmontering af pillefyr

 • Vi bortskaffer ikke dit pillefyr, men afmonterer det kun.
 • Servicen kan KUN købes hvis du har købt montering af din varmepumpe hos os.
Du kan læse mere om montering og hvad du bør forberede, før montøren ankommer til din bolig, i denne monteringsoversigt. Arbejde udover ovenstående faktureres til 600 kr. / timen inkl. moms, såfremt det er noget vi kan bistå. Materialer udover det medfølgende efterfaktureres. Hvis arbejdet ikke kan gennemføres fordi en eller flere af overstående ting ikke er klargjort eller mulige, faktureres forgæves kørsel med 3.500 kr. og evt. bro/færge afgifter.