✔ Nyhed – Få finansiering med attraktiv delbetaling

✔ Varmepumpepuljen er åben, og du kan søge tilskud nu! Ansøg her

Vilkår og betingelser

1. Information

Nedenstående almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra og via:

CoolEnergi.dk
Restrup Kærvej 80
9240 Nibe
Telefon: +45 77887475
E-mail: [email protected]
CVR-nr: 43350986

1.1 Betaling

På www.coolenergi.dk kan der betales med:

 • Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron (under 10.000 kr.)
 • Bankoverførsel (over 10.000 kr.)
 • MobilePay (under 10.000 kr.)
 • Resurs Bank finansiering
 • SparXpress finansiering

Der tages ikke gebyr eller kortgebyr ved betaling på www.coolenergi.dk

Ved betaling med kort eller mobilepay hæves beløbet først på dit kort, når varerne sendes fra Coolenergi.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Ved bankoverførsel afsendes varen først, når betalingen er registreret på vores bankkonto.

2. Dokumentation & vejledning

Med leverancen kan følge produktbeskrivelser og brugervejledninger i det omfang dette måtte være udarbejdet. Kunden må selv stå for de nødvendige omkostninger og installationer der måtte være i forbindelse med købet, herunder også montør/installatør arbejde. Måtte køber herudover ønske yderligere rådgivning fra Coolenergi.dk er denne udelukkende af vejledende art, og Coolenergi.dk kan ikke gøres ansvarlig herfor. Coolenergi.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Ønsker køber ændringer i varerne, som kræver ny CE-mærkning, er dette købers ansvar.

3. Leveringstidspunkt & transport

Forsendelse af varer sker med selvstændig fragtfører, og Coolenergi.dk har ret til på købers vegne og for dennes regning, at indgå de nødvendige transportaftaler på en måde, som Coolenergi.dk måtte finde mest hensigtsmæssig.

 

4. Fortrydelse

Hvis du mod forventning skulle være utilfreds med varen, har du mulighed for at fortryde købet indenfor 14 dage og returnere varen inden 14 dage herefter – i ny og ubeskadiget tilstand. Du kan også afvise at modtage leverancen. I begge tilfælde skal du selv afholde alle returfragtomkostninger. Såfremt det ikke er muligt for fragtmanden at aflevere leverancen på adressen, tages det med retur til centralen, og kan efterfølgende leveres efter aftale – ekstra leveringsomkostninger må påregnes kunden.

Bemærk – Ved særbestillinger til hver kunde, heriblandt vores SPRSUN R32 varmepumper eller Valdemar V1 varmepumper, er der ikke fortrydelsesret. Disse kan derfor ikke returneres.

OBS: Har du købt montage som en del af dit køb, så bortfalder fortrydelsesfristen, når montøren har forladt adressen efter montage.
OBS: Har du købt montage og fået komplet sæt rabat og ønsker at annullere montagen bortfalder komplet sæt rabatten, og du refunderes montagerestbeløbet i henhold til dette.
OBS: Hvis du fortryder din bestilling, skal du kontakte os enten via mail eller pr. telefon, 24 timer inden din aftalte tid, ellers vil du blive pålagt et forgæves kørsels gebyr på: kr. 1.500,-

4.1 Emballage og varens stand, når du sender den tilbage

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i præcis samme nye stand og mængde som ved modtagelsen.

Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Coolenergi.dk
Restrup Kærvej 80
9240 Nibe
Danmark

4.2 Indsigelsesordning

Du er som kunde hos Coolenergi.dk beskyttet af gældende indsigelsesordning, dvs. at du er berettiget til at fortryde dit køb og få dine penge retur, jf. “Lov om visse forbrugeraftaler“. Dette gælder uanset om du betaler via kreditkort eller bankoverførsel.

OBS! Der må ikke skrives eller klistres labels på emballagen. Varen skal returneres i ny stand, så det gør videresalg muligt.

5. Risikoen for varerne

Risikoen for de bestilte varer overgår til køber ved modtagelsen af pakken eller ved afhentning på udleveringstidspunktet. Ligeledes er det kundens ansvar og risiko, når varer skal sendes retur.

6. Reklamationspligt over mangelfuld eller fejlagtig levering

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

7. Reklamationsret ved fejl og mangler

Når du handler på www.coolenergi.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage.

Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Klage indgives her – https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse [email protected].

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Coolenergi.dk
Restrup Kærvej 80
9240 Nibe
Danmark

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Køber skal angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Coolenergi.dk har kun ansvaret for fejl, som påpeges inden to år fra leveringstidspunktet. Indtil 6 måneder efter leveringen formodes fejl i forbindelse med reklamation at have været til stede på leveringstidspunktet, med mindre Coolenergi.dk kan sandsynliggøre andet, hvis der i øvrigt ikke foreligger omstændigheder, der tyder på, at kunden har tabt varen eller på anden måde selv været skyld i fejlen eller med mindre der er tale om vare med en forventet levetid på under 6 måneder.

8. Coolenergi.dk mangelansvar

Coolenergi.dk mangelansvar følger i det hele købelovens regler.

Herunder skal det særligt præciseres, at hvis varen er mangelfuld, kan køber stille krav om afhjælpning, omlevering, ophævelse af købet (hvis manglen er væsentligt) eller et passende afslag i prisen. Coolenergi.dk kan dog, hvis køberen vælger at kræve ophævelse af købet eller afslag i prisen, nægte dette og i stedet tilbyde afhjælpning eller ombytning. 

9. Ansvarsbegrænsning

Coolenergi.dk ansvar omfatter ikke, (a) fejl opstået som følge af købers anvendelse af varerne i sammenhæng med andet tilbehør som direkte eller indirekte påvirker produkternes funktion, (b) fejl opstået som følge af ændringer eller indgreb i varerne, som ikke er sket i overensstemmelse med Coolenergi.dks instruktioner, (c) fejl opstået som følge af købers anvendelse af varerne på en anden måde end foreskrevet i den udleverede dokumentation eller (d) normal driftsvedligeholdelse såsom justering, normal slitage eller hvis anskaffelse af brugstilbehør kræves.

Coolenergi.dk hæfter ikke for manglende opfyldelse af sine forpligtelser som følge af omstændigheder, som ligger uden for Coolenergi.dk kontrol, hvorved menes ethvert forhold, hvis opstående eller eksistens ikke kan karakteriseres som værende forårsaget af fejl eller forsømmelser fra Coolenergi.dk side, eksempelvis, men ikke begrænset hertil, strejke, blokade, lockout, forsinkelse eller mangelfulde leverancer fra underleverandører, brand, naturforhold, lovændringer og som er egnet til at forsinke eller hindre leveringen af det bestilte. Coolenergi.dk er, med mindre der foreligger grov uagtsomhed, i intet tilfælde ansvarlig for driftstab, tabt avance eller andet indirekte tab eller følgeskader opstået som følge af mangler ved det leverede.

10. Produktansvar

Coolenergi.dk er ansvarlig for produktansvar i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning herom, men påtager sig ikke ansvar i videre omfang, end hvad der følger af loven. Ethvert ulovbestemt produktansvar udviklet i henhold til dansk retspraksis om erstatning er således udtrykkeligt fraskrevet.

11. Pris og betaling

Med mindre andet aftales, betales varen forud eller ved afsendelse fra Coolenergi.dks lagercentrer.

12. Prisgaranti

Hos CoolEnergi har vi prisgaranti på alle vores varmepumper og varmepumpetilbehør. Dette betyder, at vi matcher de billigste priser af identiske produkter på det danske marked. Prisgarantien omfatter ikke tilbudsvarer eller varer, der ikke er på lager hos det anviste købested eller tilgængelig til strakslevering. Prisgarantien gør sig kun gældende for originale identiske produkter fra dansk-ejede og dansk-registrerede virksomheder. Kontakt os på mail med dokumentation for prisgaranti, hvis du mener, du er berettiget til dette. Dette fastlås af CoolEnergi. Er du i tvivl om, hvorvidt du kan få prisgaranti, så kontakt os.

13. Info om Grøndland og Færøerne

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Coolenergi.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland, Færøerne, og andre lande medmindre andet udtrykkeligt er aftalt.

Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig, så giver vi dig et kald.

Ring mig op
+2år-garanti

2 års ekstra garanti

Hos Cool Energi får du altid garanti, når du køber en varmepumpe. Men er det ikke tilstrækkeligt, så kan du trygt opgradere din garanti med hele 2 år oveni!

Information ved køb af ekstra garanti

2 års ekstra garanti

OBS: Vær opmærksom på at denne opgradering kun gør sig gældende ved vores luft/vand varmepumper. 2 års ekstra garanti giver god mening, hvis du køber f.eks. en SPRSUN luft til vand varmepumpe med 3 års standard garanti hos os, og gerne vil have den øget. Det kan f.eks. være, hvis du skal bo i boligen i mange år og gerne vil være dækket ind i hvert fald i de 5 år. Valdemar har som standard 8 års garanti for kompletsættet. Her kan du tilkøbe yderligere 2 års garanti og dermed opnå 10 års garanti i alt på dit nye anlæg. Garantien gør sig gældende på alle vores luft til vand varmepumper, og den sikrer dig imod, hvis anlægget fejler i garantiperioden. Bemærk dog, at garantien er betinget af korrekt montering og opsætning af anlægget samt, at der overholdes det årlige eftersyn af varmepumpen.

Vær dækket ind med garantien

Du kan nemt tilføje de 2 års ekstra garanti til din ordrekurv, så du har det hele samlet i din ordreopgørelse. Køb de 2 års ekstra garanti, så du er dækket ind og ved, at vi tager hånd om eventuelle skader og fejl omfattet af garantien på din varmepumpe.

Information ved køb af montering

MONTERING AF LUFT TIL VAND VARMEPUMPE

Vores montage indeholder:
 • Kørsel til dig, med værkstøj og udstyr.
 • Hulboring i mursten, gasbeton eller trævæg.
 • Tilslutning af Plug n’ play boks, buffertank og monoblock med en afstand på max 5 meter.
 • Tilslutning til eksisterende varmesystem. Max. 2 meter rør forbrug mellem buffertank og system.
 • Tilslutning til varmt og koldt vand.
 • Tilslutning til strømforsyning, såfremt det er klargjort før montering.
 • Opstart af varmepumpe
Følgende skal være klargjort inden vi kommer:
 • Der skal være etableret fast underlag i vatter for udedelen med 50cm frirum bagved (støbt, fliser eller lign)
 • Klargjort til afløb ind- og udvendigt (udedel drypper vand, hvorfor afløb anbefales – men ikke et krav fra os)
 • Arbejdet udføres i niveau med fri adgang, hvilket betyder at montøren ikke flytter inde- eller udedel over trapper, ned i kælder eller lign. Er der niveauforskel skal delene være anbragt på monterings stederne før ankomst.
 • El skal være etableret og funktionsdygtigt før ankomst
 • Vi tilbyder ikke at trække rør over lofter, kældre eller nedgravning – dette skal såfremt være gjort og klargjort inden vores ankomst
Bemærk: Vi forbeholder os retten til ikke at udføre montagen, såfremt vores teknikker ikke finder det muligt, grundet omstående konstruktioner eller ikke kan stå inde for installeringen. Rør, afløb og el skal fremstå klar før montering og er alene købers ansvar. Følgende er ikke inkluderet:
 • Evt. ekstra cirkulationspumpe(r) (kan være nødvendigt hvis du ikke har en på dit centralvarme system i forvejen – fx hvis du tidligere har haft gasfyr)
 • El-arbejde
 • Nedtagning og fjernelse af eksisterende opvarmningsform (medmindre dette er tilkøbt)
 • Montage af udstyr købt andetsteds eller lignende.
 • Gravearbejde
 • Kraftigt isoleret rør til nedgravning udendørs
 • Isoleringsarbejde
 • Andet eventuelt materiale forbrug og arbejdstid, ud over det ovenfor anførte, efterfaktureres.
 • Mere end 5 meter rør (udover dette faktureres med 500 kr. / meteren inkl. alt)
 • Arbejde, materialer mv. der ikke indgår i overstående. 
Arbejde udover ovenstående faktureres til 600 kr. / timen inkl. moms, såfremt det er noget vi kan bistå. Materialer udover det medfølgende efterfaktureres.

Afmontering af gasfyr

 • Bemærk, at vi ikke lukker- og afmelder gassen, dette skal du selv sørge for – Se evt. bygnings/energipuljer der kan dække udgiften hertil
 • Gassen SKAL kunne slukkes indvendigt eller udvendigt ved mur
 • Montøren bortskaffer ikke gasfyret, men afmonterer dette og læsser det gerne på din trailer.
 • Servicen kan KUN købes hvis du har købt montering af din varmepumpe hos os. 

Afmontering af pillefyr

 • Vi bortskaffer ikke dit pillefyr, men afmonterer det kun.
 • Servicen kan KUN købes hvis du har købt montering af din varmepumpe hos os.
Du kan læse mere om montering og hvad du bør forberede, før montøren ankommer til din bolig, i denne monteringsoversigt. Arbejde udover ovenstående faktureres til 600 kr. / timen inkl. moms, såfremt det er noget vi kan bistå. Materialer udover det medfølgende efterfaktureres. Hvis arbejdet ikke kan gennemføres fordi en eller flere af overstående ting ikke er klargjort eller mulige, faktureres forgæves kørsel med 3.500 kr. og evt. bro/færge afgifter.