✔ Nyhed – Få finansiering med attraktiv delbetaling

✔ Varmepumpepuljen er åben, og du kan søge tilskud nu! Ansøg her

Opgraderinger og tilkøb

Opgrader fra Eldom til Valdemar tanke

Her kan du opgradere dine tanke fra Eldom cambovarmvandsbeholder og Eldom isoleret buffertank til Valdemar varmvandsbeholder og Valdemar buffertank. Husk at vælge den korrekte opgradering.

Valdemar varmvandsbeholdere har minimum en 2m2 stor hedeflade hvilket gør at den hurtigt og effektivt kan afsætte varmen fra varmepumpen og dermed mindske drift tid, færrere start/stop, hurtigere opvarmning af vand og et lavere elforbrug! Hvor Eldom har maks ½m2 hedeflade. 

Buffertank nyeste anbefalinger er at man som udgangspunkt har 10L/kw monoblock, dvs. har du købt en på 12kw skal man vælge en 120L buffertank, 20kw = 200L. Jo større buffertank, desto bedre. Buffertanken lagre energien til dit centralvarmeanlæg, og samtidig giver din monoblock en mere effektiv drift samt mindre drifttid – Dette giver længere levetid og en bedre økonomi. 

OBS. Disse produkter kan kun købes som opgradering af eksisterende ordre. Laves ordre udenom dette, vil de blive annulleret. 

Ved at skifte fra Eldom til vores Valdemar tanke får du tanke af premium materiale sammensætning og øget effektivitet samt en bedre styring af dine beholdere.
Du får en individuel styring med Valdemar, hvor du har fuld kontrol over din Buffertank og Varmtvandsbeholder, der hver har sin egen tilslutning til Plug ‘n Play boksen. Du finder mål på tankene nederst på produktsiden. 

Cirkulationspumpe​

Det er vigtigt, at du har en cirkulationspumpe til dit centralvarmesystem. 

Du kan købe en cirkulationspumpe, hvis du ikke i forvejen har en fra tidligere installation. Cirkulationspumpen hjælper vandet fra dit centralvarmesystem med at cirkulerer ud i dine radiatorer og gulvvarme. 

Denne cirkulationspumpe skal sørge for at cirkulere vandet videre til dine radiatorer og/eller gulvvarme fra centralvarmesystemet. 

Har du f.eks. Gasfyr, kan den i nogle tilfælde være indbygget i fyret, hvilket betyder, at når du fjerner fyret, mangler du pumpen og skal have en ny.

Cirkulationspumpen er ikke en del af anlægget, da den indbyggede cirkulationspumpe er beregnet til at drive selve anlægget og ikke dit centralvarmesystem. 

Derfor er det vigtigt, at du kontrollerer, om du har en cirkulationspumpe siddende i forvejen, eller skal have en ny. Køb den her, hvis du ikke har den siddende.

Tilbehør til din varmepumpe

Har du husket det hele til din varmepumpe? Her er tre tilkøbsmuligheder, der kan være relevante for dig.

Frostbeskyttelsesventil

Frostbeskyttelsesventilen giver dig et ekstra lag beskyttelse ift. at forebygge frostspringninger i situationer, hvor der er frostgrader, og strømmen går i længere tid. Dette er f.eks. ideelt til ferieboliger og boliger, hvor du ikke altid er til stede ift. hvis der opstår frost og strømnedbrud. 

Elmåler

Elmåleren er lovpligtig ved forbrug 3000kwh årligt. Dette er en særskilt måler, du skal have siddende, så du kan se varmepumpens reelle forbrug, inde det rammer eltavlen. Derfor skal du have denne installeret, når du skifter til en varmepumpe.

Elpatron

Du kan med fordel købe et elvarmelegeme til at indsætte i din varmtvandsbeholder som ekstra hjælp til at opvarme dit brugsvand.

Ekstra garanti

Du har mulighed for at opgradere din standard garanti med 2 år, så du er dækket ekstra godt ind. Få 5 års garanti istedet for 3 år – få 10 års garanti i stedet for 8 år. 

Du kan med ro i maven vælge at opgradere og vide, at du er dækket ind, skulle der ske noget udenfor standardgarantiperioden, såfremt det ikke er normalt slitage. 

Vær især opmærksom på, at anlægget er monteret korrekt efter forskrifterne i den medfølgende vejledning, hvis du eller en ekstern autoriseret installatør skal montere anlægget for dig for at bibeholde garantien.

Bestil afmontering af pillefyr & gasfyr

Du kan tilkøbe afmontering af dit pillefyr eller gasfyr, hvis du ønsker dette i forbindelse med din varmepumpeinstallation. Montørerne piller dit gamle fyr ned, inden de sætter din nye varmepumpe op.

Bemærk. Du kan kun købe afmontering og opgradering til VE, hvis du i forvejen har købt montering igennem os og ønsker dette som tilkøb/opgradering.

Ekstra rørføring

Som standard har du 5 meter rør med, og her er det vigtigt at huske på, at der er frem- og returløb, hvilket betyder, at der er dobbeltrør, når du måler længden. Hvis du ved allerede nu, at din installation kommer til at bruge ekstra rørføring, fordi delene står længere fra hinanden, så anbefales det at lave opmålingen af, hvor tingene skal stå og tilkøbe ekstra meter allerede nu.

Husk! Vi laver ikke nedgravning af rør, trækning over lofter eller lign. dette skal være etableret inden montørerne kommer.

Se derudover vores tjekliste til montering her

Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig, så giver vi dig et kald.

Ring mig op
+2år-garanti

Privat: 2 års ekstra garanti

Hos Cool Energi får du altid garanti, når du køber en varmepumpe. Men er det ikke tilstrækkeligt, så kan du trygt opgradere din garanti med hele 2 år oveni!

Information ved køb af ekstra garanti

2 års ekstra garanti

OBS: Vær opmærksom på at denne opgradering kun gør sig gældende ved vores luft/vand varmepumper. 2 års ekstra garanti giver god mening, hvis du køber f.eks. en SPRSUN luft til vand varmepumpe med 3 års standard garanti hos os, og gerne vil have den øget. Det kan f.eks. være, hvis du skal bo i boligen i mange år og gerne vil være dækket ind i hvert fald i de 5 år. Valdemar har som standard 8 års garanti for kompletsættet. Her kan du tilkøbe yderligere 2 års garanti og dermed opnå 10 års garanti i alt på dit nye anlæg. Garantien gør sig gældende på alle vores luft til vand varmepumper, og den sikrer dig imod, hvis anlægget fejler i garantiperioden. Bemærk dog, at garantien er betinget af korrekt montering og opsætning af anlægget samt, at der overholdes det årlige eftersyn af varmepumpen.

Vær dækket ind med garantien

Du kan nemt tilføje de 2 års ekstra garanti til din ordrekurv, så du har det hele samlet i din ordreopgørelse. Køb de 2 års ekstra garanti, så du er dækket ind og ved, at vi tager hånd om eventuelle skader og fejl omfattet af garantien på din varmepumpe.

Information ved køb af montering

MONTERING AF LUFT TIL VAND VARMEPUMPE

Vores montage indeholder:
 • Kørsel til dig, med værkstøj og udstyr.
 • Hulboring i mursten, gasbeton eller trævæg.
 • Tilslutning af Plug n’ play boks, buffertank og monoblock med en afstand på max 5 meter.
 • Tilslutning til eksisterende varmesystem. Max. 2 meter rør forbrug mellem buffertank og system.
 • Tilslutning til varmt og koldt vand.
 • Tilslutning til strømforsyning, såfremt det er klargjort før montering.
 • Opstart af varmepumpe
Følgende skal være klargjort inden vi kommer:
 • Der skal være etableret fast underlag i vatter for udedelen med 50cm frirum bagved (støbt, fliser eller lign)
 • Klargjort til afløb ind- og udvendigt (udedel drypper vand, hvorfor afløb anbefales – men ikke et krav fra os)
 • Arbejdet udføres i niveau med fri adgang, hvilket betyder at montøren ikke flytter inde- eller udedel over trapper, ned i kælder eller lign. Er der niveauforskel skal delene være anbragt på monterings stederne før ankomst.
 • El skal være etableret og funktionsdygtigt før ankomst
 • Vi tilbyder ikke at trække rør over lofter, kældre eller nedgravning – dette skal såfremt være gjort og klargjort inden vores ankomst
Bemærk: Vi forbeholder os retten til ikke at udføre montagen, såfremt vores teknikker ikke finder det muligt, grundet omstående konstruktioner eller ikke kan stå inde for installeringen. Rør, afløb og el skal fremstå klar før montering og er alene købers ansvar. Følgende er ikke inkluderet:
 • Evt. ekstra cirkulationspumpe(r) (kan være nødvendigt hvis du ikke har en på dit centralvarme system i forvejen – fx hvis du tidligere har haft gasfyr)
 • El-arbejde
 • Nedtagning og fjernelse af eksisterende opvarmningsform (medmindre dette er tilkøbt)
 • Montage af udstyr købt andetsteds eller lignende.
 • Gravearbejde
 • Kraftigt isoleret rør til nedgravning udendørs
 • Isoleringsarbejde
 • Andet eventuelt materiale forbrug og arbejdstid, ud over det ovenfor anførte, efterfaktureres.
 • Mere end 5 meter rør (udover dette faktureres med 500 kr. / meteren inkl. alt)
 • Arbejde, materialer mv. der ikke indgår i overstående. 
Arbejde udover ovenstående faktureres til 600 kr. / timen inkl. moms, såfremt det er noget vi kan bistå. Materialer udover det medfølgende efterfaktureres.

Afmontering af gasfyr

 • Bemærk, at vi ikke lukker- og afmelder gassen, dette skal du selv sørge for – Se evt. bygnings/energipuljer der kan dække udgiften hertil
 • Gassen SKAL kunne slukkes indvendigt eller udvendigt ved mur
 • Montøren bortskaffer ikke gasfyret, men afmonterer dette og læsser det gerne på din trailer.
 • Servicen kan KUN købes hvis du har købt montering af din varmepumpe hos os. 

Afmontering af pillefyr

 • Vi bortskaffer ikke dit pillefyr, men afmonterer det kun.
 • Servicen kan KUN købes hvis du har købt montering af din varmepumpe hos os.
Du kan læse mere om montering og hvad du bør forberede, før montøren ankommer til din bolig, i denne monteringsoversigt. Arbejde udover ovenstående faktureres til 600 kr. / timen inkl. moms, såfremt det er noget vi kan bistå. Materialer udover det medfølgende efterfaktureres. Hvis arbejdet ikke kan gennemføres fordi en eller flere af overstående ting ikke er klargjort eller mulige, faktureres forgæves kørsel med 3.500 kr. og evt. bro/færge afgifter.