✔ Nyhed – Få finansiering med attraktiv delbetaling

✔ Varmepumpepuljen er åben, og du kan søge tilskud nu! Ansøg her

Varmepumper til erhverv

På coolenergi.dk fører vi et bredt udvalg af varmepumper til erhverv. Udvalget har vi samlet på denne side, så du nemt kan finde netop den varmepumpe, der matcher din virksomheds behov.

Er du på udkig efter en energikilde til erhvervsmæssig brug, der hverken gør ondt på miljøet eller virksomhedens økonomi, så er en varmepumpe en alletiders løsning.

Vi forhandler varmepumper til både små og store virksomheder, og hvad end det er en lagerhal, et værksted eller et kontor, der skal opvarmes på en bæredygtig og økonomisk ansvarlig måde, så har vi den helt rette varmepumpe til formålet.

Derfor er vores varmepumpeløsninger populære blandt virksomheder

Flere og flere erhvervsdrivende investerer i varmepumper, og det er ikke uden grund. Der er nemlig mange fordele ved denne løsning. Fordele, som din virksomhed også kan tage del i.

Her er fordelene ved varmepumper til erhverv:

 1. Varmepumpen er hurtigt tjent hjem – En af de største fordele ved industri varmepumper omhandler det økonomiske aspekt. En varmepumpe er nemlig en investering i en markant lavere elregning. Ofte vil varmepumpen tjene sig selv hjem i løbet af 6-7 år – i nogle tilfælde endnu hurtigere, hvis virksomheden har et meget højt energiforbrug.
 2. Din virksomhed får en grønnere profil – Foruden muligheden for at opnå store besparelser i virksomheden, så er der også udsigt til at få en grønnere profil ved at investere i en varmepumpe. En varmepumpe er nemlig en effektiv og grøn energikilde.
 3. Minimal vedligeholdelse og høj driftssikkerhed – Din virksomhed kan slutteligt nyde godt af, at en varmepumpe kræver minimal vedligeholdelse, og at den byder på høj driftssikkerhed. Ét årligt servicetjek er ofte alt, hvad der skal til, for at holde en varmepumpe kørende.

Industri varmepumper til lagerhaller, værksteder, kontorer og meget mere

Vores varmepumper til erhverv kan bruges af virksomheder på tværs af brancher, størrelser og behov. En varmepumpe kan f.eks. bruges til opvarmning af lagerhaller, værksteder, kontorer og alle andre erhvervslokaler. 

For at finde den rette varmepumpe til erhverv skal der bl.a. tages højde for faktorer som arealets størrelse, og der skal gøres tanker om varmepumpetype, energiklasse, støjniveau og meget mere.

Luft til luft varmepumpe erhverv vs luft til vand varmepumpe erhverv

Er du på udkig efter den rette varmepumpe til din virksomhed? Så kan vi tilbyde dig to forskellige løsninger – en luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe. Der er fordele og ulemper ved begge muligheder. En luft til vand varmepumpe er f.eks. mere energieffektiv end en luft til luft varmepumpe, men til gengæld er denne løsning dyrere.

Skal vi hjælpe dig med at finde den perfekte industri varmepumpe til din virksomhed? Så tøv ikke med at kontakte os.

Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig, så giver vi dig et kald.

Ring mig op
+2år-garanti

2 års ekstra garanti

Hos Cool Energi får du altid garanti, når du køber en varmepumpe. Men er det ikke tilstrækkeligt, så kan du trygt opgradere din garanti med hele 2 år oveni!

Information ved køb af ekstra garanti

2 års ekstra garanti

OBS: Vær opmærksom på at denne opgradering kun gør sig gældende ved vores luft/vand varmepumper. 2 års ekstra garanti giver god mening, hvis du køber f.eks. en SPRSUN luft til vand varmepumpe med 3 års standard garanti hos os, og gerne vil have den øget. Det kan f.eks. være, hvis du skal bo i boligen i mange år og gerne vil være dækket ind i hvert fald i de 5 år. Valdemar har som standard 8 års garanti for kompletsættet. Her kan du tilkøbe yderligere 2 års garanti og dermed opnå 10 års garanti i alt på dit nye anlæg. Garantien gør sig gældende på alle vores luft til vand varmepumper, og den sikrer dig imod, hvis anlægget fejler i garantiperioden. Bemærk dog, at garantien er betinget af korrekt montering og opsætning af anlægget samt, at der overholdes det årlige eftersyn af varmepumpen.

Vær dækket ind med garantien

Du kan nemt tilføje de 2 års ekstra garanti til din ordrekurv, så du har det hele samlet i din ordreopgørelse. Køb de 2 års ekstra garanti, så du er dækket ind og ved, at vi tager hånd om eventuelle skader og fejl omfattet af garantien på din varmepumpe.

Information ved køb af montering

MONTERING AF LUFT TIL VAND VARMEPUMPE

Vores montage indeholder:
 • Kørsel til dig, med værkstøj og udstyr.
 • Hulboring i mursten, gasbeton eller trævæg.
 • Tilslutning af Plug n’ play boks, buffertank og monoblock med en afstand på max 5 meter.
 • Tilslutning til eksisterende varmesystem. Max. 2 meter rør forbrug mellem buffertank og system.
 • Tilslutning til varmt og koldt vand.
 • Tilslutning til strømforsyning, såfremt det er klargjort før montering.
 • Opstart af varmepumpe
Følgende skal være klargjort inden vi kommer:
 • Der skal være etableret fast underlag i vatter for udedelen med 50cm frirum bagved (støbt, fliser eller lign)
 • Klargjort til afløb ind- og udvendigt (udedel drypper vand, hvorfor afløb anbefales – men ikke et krav fra os)
 • Arbejdet udføres i niveau med fri adgang, hvilket betyder at montøren ikke flytter inde- eller udedel over trapper, ned i kælder eller lign. Er der niveauforskel skal delene være anbragt på monterings stederne før ankomst.
 • El skal være etableret og funktionsdygtigt før ankomst
 • Vi tilbyder ikke at trække rør over lofter, kældre eller nedgravning – dette skal såfremt være gjort og klargjort inden vores ankomst
Bemærk: Vi forbeholder os retten til ikke at udføre montagen, såfremt vores teknikker ikke finder det muligt, grundet omstående konstruktioner eller ikke kan stå inde for installeringen. Rør, afløb og el skal fremstå klar før montering og er alene købers ansvar. Følgende er ikke inkluderet:
 • Evt. ekstra cirkulationspumpe(r) (kan være nødvendigt hvis du ikke har en på dit centralvarme system i forvejen – fx hvis du tidligere har haft gasfyr)
 • El-arbejde
 • Nedtagning og fjernelse af eksisterende opvarmningsform (medmindre dette er tilkøbt)
 • Montage af udstyr købt andetsteds eller lignende.
 • Gravearbejde
 • Kraftigt isoleret rør til nedgravning udendørs
 • Isoleringsarbejde
 • Andet eventuelt materiale forbrug og arbejdstid, ud over det ovenfor anførte, efterfaktureres.
 • Mere end 5 meter rør (udover dette faktureres med 500 kr. / meteren inkl. alt)
 • Arbejde, materialer mv. der ikke indgår i overstående. 
Arbejde udover ovenstående faktureres til 600 kr. / timen inkl. moms, såfremt det er noget vi kan bistå. Materialer udover det medfølgende efterfaktureres.

Afmontering af gasfyr

 • Bemærk, at vi ikke lukker- og afmelder gassen, dette skal du selv sørge for – Se evt. bygnings/energipuljer der kan dække udgiften hertil
 • Gassen SKAL kunne slukkes indvendigt eller udvendigt ved mur
 • Montøren bortskaffer ikke gasfyret, men afmonterer dette og læsser det gerne på din trailer.
 • Servicen kan KUN købes hvis du har købt montering af din varmepumpe hos os. 

Afmontering af pillefyr

 • Vi bortskaffer ikke dit pillefyr, men afmonterer det kun.
 • Servicen kan KUN købes hvis du har købt montering af din varmepumpe hos os.
Du kan læse mere om montering og hvad du bør forberede, før montøren ankommer til din bolig, i denne monteringsoversigt. Arbejde udover ovenstående faktureres til 600 kr. / timen inkl. moms, såfremt det er noget vi kan bistå. Materialer udover det medfølgende efterfaktureres. Hvis arbejdet ikke kan gennemføres fordi en eller flere af overstående ting ikke er klargjort eller mulige, faktureres forgæves kørsel med 3.500 kr. og evt. bro/færge afgifter.